Gastenboek

Door: Mytra ...gggg......................... dddd d fffffffff ffff ccccccccccccczaterdag 1-12-2018

Sinds deze week gaat onze dochter naar de basisschool school en gaat ze helaas niet meer naar Wijnanda, Ze is vanaf dat ze bijna 2 was bij Wijnanda geweest en het voelde direct vertrouwd. Wijnanda is een hele lieve en actieve gastouder, ze heeft echt aandacht - en oog voor de kinderen en hun unieke ontwikkeling en bedenkt en organiseert allerlei creatieve dingen qua spel, buitenspelen, knutselen, boekjes lezen etc. Gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen want we hebben ook nog een zoontje van 1,5 die naar Wijnanda gaat :) 

Door: Jitta en Jamie .......gggg......................... dddd d fffffffff fffffffffmaandag 5-8-2018

Dat was het dan.....ruim 6 jaar zorg voor onze kinderen is nu afgelopen.
Wat is het fijn dat we onze kinderen al die jaren met zoveel vertrouwen bij Wijnanda hebben kunnen brengen. Het was altijd vanzelfsprekend, maar nu besef ik me dat het ook heel bijzonder is! Wijnanda was er altijd en heeft met veel liefde voor onze kinderen gezorgd. Wijnanda, we zullen je missen!!!

Door: Wietske .......gggg......................... dddd d fffffffff fffffffffdinsdag 14-11-2017

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van Wijnanda. Met een traan!
Wat een onvoorwaardelijke liefde heeft ze onze 2 kinderen gegeven de afgelopen 6 jaar. De vertrouwde kleinschalige omgeving is heerlijk voor de kinderen.
Ze komen niets te kort en Wijnanda onderneemt veel met ze.
Elke dag naar buiten en veel knutselwerkjes maken over het thema van die periode.
Bedankt Wijnanda!

Door: Lambrecht en Lineke ........gggg......................... dddd d fffffffffwoensdag 8-6-2016

Wij zijn door een andere moeder getipt over Wijnanda en daar waren we ontzettend blij mee. Inderdaad met recht een lot uit de loterij. Het werken met thema's, de vele leuke activiteiten maar vooral ook de liefdevolle benadering van de kinderen en het enthousiasme waarmee ze alles doet maken haar tot een topgastouder! Wij zijn inmiddels verhuisd naar Pijnacker, maar ik ben nog een half jaar lang heen en weer gereden omdat ik mijn oudste tot haar vierde bij Wijnanda wilde laten. Dat was het ook echt waard! Inmiddels is zij begonnen op de basisschool en hebben we voor de jongste een andere gastouder dichter bij huis gezocht. Met pijn in het hart hebben we de fijne periode bij Wijnanda afgesloten. Ook aan het afscheid was veel aandacht besteed. Echt een aanrader dus, wij missen haar nu al!

Door: Hanneke en Jan................gggg......................... dddd d fffffffffdinsdag 27-05-2016

Onze tweeling Eljer en Jilke zijn net vier geworden en dat heeft voor hen één groot nadeel: ze gaan niet meer elke week naar Wijnanda. Ze hebben het daar altijd ontzettend naar hun zin gehad en ook wij, hun ouders, zijn van mening dat we geen beter adres hadden kunnen vinden om ze heen te brengen! Niet alleen vanwege de vele leuke activiteiten, de afwisseling, de dingen die ze daar leerden, maar vooral: vanwege het feit dat Wijnanda \"gewoon\" oprecht veel van kinderen houdt en ze daarom alle liefde en aandacht geeft die je je kinderen maar kunt toewensen.
Wijnanda (en Rob!): ook via deze digitale weg willen we jullie nogmaals ontzettend bedanken en wensen jullie alle goeds. Mochten we ooit iemand spreken die opzoek is naar een gastouder dan zullen we geen seconde aarzelen ze naar jullie door te verwijzen.

Door: Jitta...................gggg......................... dddd d fffffffffdinsdag 22-03-2016

Ontzettend blij zijn wij met de keuze die wij ruim 3 jaar geleden maakten om onze dochter Marly bij Wijnanda te brengen. Voor Marly is een vertrouwd gezicht belangrijk. Rust, veiligheid, duidelijkheid en aandacht zijn ook belangrijke punten die bij Wijnanda aanwezig zijn. Ook onze zoon Ole gaat naar Wijnanda, daar hebben we heel wat voor over. We zijn verhuisd en wonen niet meer in de buurt, maar het gevoel je kind op een veilige en prettige plek te brengen geeft zoveel rust voor een ouder. Al heel snel voelden beide kinderen zich thuis. Ole is direct op zijn gemak zodra hij binnenloopt. Marly zei in onze vakanties vaak: "mama, wanneer mag ik weer naar Wijnanda?" en nu ze op school zit vraagt ze of ze niet kan ruilen met Ole: "dan gaat hij naar school en dan ga ik weer naar Wijnanda". Buiten al deze dingen is Wijnanda ook veel met de kinderen bezig. Ze werkt met thema's, speelt veel buiten, en leert de kinderen over allerlei dingen. Daarnaast waardeer ik ook enorm dat ze zich verdiept in wat de kinderen nodig hebben.
Buiten alles wat ik als ouder waardeer, zijn mijn kinderen mijn belangrijkste graadmeter. En door hen weet ik dat we 3 jaar geleden absoluut de juiste keus hebben gemaakt. Wijnanda is inderdaad een lot uit de loterij! Bedankt Wijnanda, voor alles!

Door: Marlien ..nnn....................gggg......................... dddd d fffffmaandag 29-01-2016

Wat een lot uit de loterij!! Dat is zoals wij Wijnanda zien. Niet alleen wij, maar ook familie en vrienden als zij horen wat er allemaal wordt georganiseerd en ondernomen door Wijnanda. Ze heeft de leukste ideeën en is enorm creatief. Dat weet ze mooi in te kleden binnen een bepaald thema, waardoor er veel al spelenderwijs wordt geleerd aan die kleintjes. Alles wordt met liefde en zorg gedaan. Dat merk je aan alles, net altijd dat EXTRA!
De kinderen zijn ook erg gehecht aan haar. Ze weet zo'n fijne sfeer neer te zetten, ongelooflijk fijn om je kinderen met zo'n rotsvast vertrouwen achter te laten.
Helaas is ons Fientje nu vier, waardoor over naar de basisschool. Wat kreeg ze een geweldig afscheid, werkelijk aan alles werd gedacht, heel mooi.
Gelukkig voor ons geen echt afscheid, omdat onze zoon nog heeeerlijk vertrouwd bij Wijnanda zal blijven.
Kortom, een betere opvang voor onze kinderen kunnen we ons niet indenken! Ongelooflijk dankbaar dat zij ons pad heeft gekruist!

Groetjes Marlien

Door: Vanessa Vissernnn....................gggg......................... dddd d maandag 03-06-2013

Wij brengen ons zoontje Josh sinds vorig jaar November naar Wijnanda maar het lijkt al veel langer.. Al heel snel voelde het heel erg vertrouwd en zien wij dat Josh het super naar zijn zin heeft.
Er worden zo veel leuke dingen gedaan met de kinderen; er wordt erg veel geknutseld, verschillende spelletjes, boekjes, liedjes zingen en vooral erg veel uitstapjes.
Leuk dat er in de buurt zoveel leuks te doen en te zien is voor de kinderen.
Zelf werk ik op een KDV en zijn uitstapjes helaas niet haalbaar; gelukkig dat dit bij Wijnanda wel kan en dus ook veel gebeurt. De kinderen genieten hier echt van en we zien dat Wijnanda dit ook doet.
Bedankt voor alle goede zorgen nogmaals!

Groetjes Vanessa

Door: Femke Lubberding-Bakkernnnn....................gggg......................... dddd d vrijdag 18-01-2013

Hoi con-culega (-;

Ik dacht ik laat even een berichtje achter op je gezellige website.<br />
Ik kom binnenkort wel weer een theetje drinken.

Groetjes Femmys

Door: Fanny Verweijnnnnn nnnn....................gggg......................... dddd d dddinsdag 09-10-2012

We zijn zo blij met de zorg van Wijnanda voor onze dochter Emma. Ze maakt er zulke leuke dagen van met de kinderen. Het voelt heel vertrouwd en je merkt echt een samenwerking wat betreft persoonlijke wensen. Ik zie dan ook een wereld van verschil t.o.v. het kinderdagverblijf. En het allerbelangrijkste! Een vrolijke, gezonde en blije Emma.

Wijnanda, je bent een kanjer.

Groetjes,

Fanny Verweijnn

Door: Sonja nnnnn nnnn....................gggg......................... dddd dddbvcbcvbvdddinsdag 12-09-2012

Onze zoon Rune, heeft het altijd enorm naar zijn zin op de dinsdag.
Leuk om in zijn schriftje te lezen wat hij zoal meemaakt:
buiten wandelen, spelen, naar de visjes kijken...........
We hopen Rune nog menig dinsdag bij Wijnanda te kunnen onderbrengen!
en Rune hoopt dat ook, natuurlijk... ;)

Door: Ingrid Godijn nnnnn nnnn....................gggg......................... dddd dddddddinsdag 29-05-2012

Lieve Wijnanda,
Hoi Wijnanda, wat een ontzettend mooie en leuke site,
ouders weten precies wat ze aan je hebben!
Heel veel succes!

Door: Emilie Woutersv nnnnn nnnn....................gggg......................... dddd ddddddzaterdag 05-05-2012

Lieve Wijnanda,
Wat een fantastische site!! Ik ben enorm trots op je! Uiteraard schrijf ik in dit gastenboek ook een stukje! Niet alleen om te schrijven dat Okke Diede en uiteraard jakke en ik, je VRESELIJK gaan missen (we gaan helaas verhuizen naar Brabant) maar ook om iedereen te vertellen dat je werkelijk waar de beste gastmoeder bent die ik me ooit had durven wensen.
Uiteraard kenden wij elkaar al van Fransje Plukkebol waar je 2,5 jaar met veel liefde voor Okke hebt gezorgd. Toch is het contact nu we thuis bij je over de vloer komen heel anders. Je hebt en neemt de tijd tijdens het onvangst en bij het ophalen. De kinderen hebben zich vanaf dag 1 helemaal thuis gevoeld bij jou EN je gezin (en wij trouwens ook!).
Okke is niet weg te slaan bij Rob en hij heeft het vaak over je dochters als we thuis aan de eettafel zitten. Verder kunnen de kinderen zich volledig uitleven in de heerlijke, opgeruimde, schone speelruimte boven en komt Diede
(en zelfs Okke!! > alleen bij jou) aan voldoende sl aap dankzij de fijne slaapruimte. Je knutselt met ze (wij krijgen wekelijks kunstwerken mee!), leest ze ontzettend veel voor, leert ze van alles over dieren seizoenen cijfers en letters en neemt ze bij ieder droog moment van de dag mee naar buiten.
Doordat Okke thuis zoveel over je vertelt en ook tijdens vakanties vraagt wanneer hij weer naar je toe mag, weet ik dat het 100% goed zit.
We zullen je vreselijk missen... ik weet ook niet of we ooit zo'n geweldige vervangster zullen treffen.......
Aan alle moeders/ouders die twijfelen aan een gastmoeder als opvang voor je kinderen: NIET twijfelen, zeker niet bij Wijnanda! Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!! Ontzettend bedankt voor alles!!

Dikke kussen Okke Diede Jakke en Emilie


Door: Wietske.. v nnnnn nnnn....................gggg......................... dddd ddddddvrijdag 04-05-2012

Wij brengen met veel plezier onze zoon Aad (van 8 maanden) 2 dagen in de week bij Wijnanda. Hij heeft het daar erg naar zijn zin, want zodra hij Wijnanda ziet is hij helemaal vrolijk. Grote voordelen zijn het directe contact met Wijnanda.
Aad ziet altijd hetzelfde gezicht en krijgt veel persoonlijke aandacht.
We zijn erg tevreden en zijn blij dat we de keus hebben gemaakt om Aad bij Wijnanda te brengen ipv een kinderdagverblijf.

Door: Sylvia...... v nnnnn nnnn....................gggg......................... dddd ddddddzaterdag 28-04-2012

Wat ziet het er goed uit, echt super!
Nou kinderen zijn in goede handen bij jou.
Groetjes, Sylvia (oud collega)

Door: Wendy van Brugge ....... v nnnnn nnnn....................gggg......................... zaterdag 28-04-2012

Hoi mam,
Jaja, het is echt waar!! Je eigen website is nu ook officieel de lucht in gegaan!
Wat is het leuk geworden allemaal hé! Ben super trots op je!
Liefs van je dochter, Wendy

Door: Marisa Fasolo......... v nnnnn nnnn...................................................f..... vrijdag 27-04-2012

Hoi Wijnanda, wat een ontzettend leuke website! Wat ik zo mooi vind is dat de site precies laat zien hoe jouw opvang is, doordacht, gestructureerd en duidelijk.
En alles draait om de kinderen. De opvang loopt al vanaf het begin goed eigenlijk, en nu ook de site in de lucht. Gefeliciteerd en veel succes!

Marisa Fasolo, bemiddelingsmedewerker 4Kids

Door: Ilona van Brugge...... v nnnnnnnnn........................................................ donderdag 26-04-2012

Dit is aan alle ouders!
Ik ben de dochter van Wijnanda,
Toen ik en mijn zussen nog klein waren is mijn moeder elke dag thuis geweest bij ons te kunnen zijn, Hier heb ik goede herinneringen aan.
We deden veel leuke dingen zoals kleuren, verven, puzzelen, boekjes lezen en natuurlijk goude oude disneyfilm's kijken. Toen ik en mijn zussen eenmaal groot waren is mijn moeder een opleiding gaan doen en met de Kinderen gaan werken, ik weet dat het altijd een grote droom was van mijn moeder om zelf thuis kindjes te kunnen opvangen, Dit is dan nu sinds kort uitgekomen! Ik zie dat ze dit met erg veel liefde doet, zoals ze bij haar eigen kinderen al altijd deed, Dus aan de ouders die nu nog twijfelen, bij wijnanda zijn je kinderen op het goede adres!

Mam, je doet het super en ik ben trots op je dat je dit nu zo allemaal heb bereikt!

Groetjes Ilona

Door: Christine de Krou........... v nnnnnnnnn........................................................ woensdag 25-04-2012
Ik kan niet anders zeggen dan... WAT ZIET DIT ER ONTZETTEND GOED UIT!!! Ouders kunnen hun kinderen met vol vertrouwen bij jou brengen, dat bewijzen de foto's wel! Wat zijn Okke en Joshua groot geworden! Als ik ze zo zie wordt het wel heel snel tijd dat ik ze in het echt weer eens ziet! Veel succes en tot snel!
Je oud-collega Chris.